Fri frakt vid köp över 69€!

Holistiskt välmående för huden

CaTe Nordic Beauty är ett nytt finskt hudvårds koncept, som fyller behovet för holistisk hudvård. 

I utvecklingen av konceptet har vi på ett innovativt sätt kombinerat synvinklar från holistisk hudvård och näringslära till de senaste studerna.

Våra produkter innehåller endast det väsentliga.

CaTe Nordic Beauty produkterna baseras på noggrant valda ingredienser från natur och näring. 

Aktiva ingredienser är växtoljor och -extraker, vitaminer och antioxidanter som effektivt men skonsamt skyddar, återfuktar, när och förnyar huden. Vi står stolt bakom CaTe produkterna.

I vårt tycke skall hudvård vara smidigt. Våra produkter är dryga och mångsidiga, och dessutom är de lätta att kombinera till en helhet, som passar egen hud. Produkterna innehåler endast det väsentliga. Inget onödigt. Naturligt.

with sugars, birch sap and rose extract

Den osmolytiska face misten ger effektivt fukt och livskraft för huden. Ros extraktet hjälper att minska spår av trötthet och utjämnar hudens nyanser. Naturliga osmolyterna, betain och inositol, hjälper hudcellerna att behålla sin vattenbalans genom att skydda keratinocyeterna från hyperosmotisk stress.

with hyaluronic acid, algae, oat oil and lingonberry oil

Super Hydrating Antioxidant Serum hjälper förbättra hudens fuktghetsibalans. Algae och hyaluronsyra binder effektivt fukt på huden och lämnar huden len och återfuktad. Havre- och lingonoljan innehåller naturligt väsentliga fettsyror och antioxindanter som skyddar huden mot oxidativ stress

with ceramide, oat oil and bilberry oil

Återfuktande och skyddande ansiktskräm, som hjälper huden förbättra sin egna barriär. Keramiden hjälper huden att bevara sin skyddande lipid barriär och skyddar huden från ålderstecken och UV strålning. Betain och xylitol bevarar fuktbalansen i huden som därefter förbättrar hudens välmående. Den återfuktande krämen lämnar en lätt känsla, samt en siden matt yta på huden.

with bakuchiol, bilberry oil and oat oil

Förnyande och skyddande ansiksolja, som lämnar en närd, men lätt känsla på huden. De noggrant utvalda oljorna mjukgör och återfuktar huden samt bevarar fuktighetbalansen utan att täppa till porerna. Bakuchiol hjälper huden att förnyas, den minskar rynkor och ärr av akne, samt förbättrar hudens tekstur och färgton.

with seabuckthorn

Skonsamma och vårdande Cleansing Balm smälter effektivt bort orenheter, solskydd samt makeup och lämnar huden mjuk och återfuktad. Hjälper huden att upprätthålla sin egna barriär, utan att torka huden.

Utvecklad av proffs.

CaTe Nordic Beauty, ett varumärke inom naturkosmetik, föddes från passion för holistisk hudvård.Varumärket bygger på sakkunnighet, erfarenhet och yrkeskunskap. Vi, Terhi Vesa och Carl Fagerudd, ansvarar för CaTe.

Terhi, MSc Biotechnology and Master of Beauty and Cosmetics, är ansvarig för produktutveckling. För utom detta är hon holistic health coach samt accrediterad safety accessor för kosmetiska produkter. Terhis mångsidiga bakgrund ger en bred synvinkel för hudens välmående, utan att pruta på säkerhet.

Carl på CaTe Nordic Beauty svarar för konceptet. Han har en bred erfarenhet inom kosmetikbrachen och utveckling samt tillverkning av internationella kosmetika varumärken.

CaTe Nordic Beauty produkterna utvecklas och testas i vårt laboratorium i Borgå, Finland och produkterna tillverkas ansvarsfullt och naturvänligt i Norden. I utvecklingen av konceptet har vi observerat den hållbar utveckling,  i ingredienserna, val av förpackningsmaterial samt produktionsmetoder.

Vi står stolt bakom CaTe Nordic Beauty produkterna. Vi vill säkra en bra och säker användarupplevelse. Vi stödjer oss på beprövad forskning av effektivitet och det är viktigt för oss att vi kan hålla våra löften.

Cate_Cosmetics_0010

Ta kontakt

Har du frågor kring våra produkter eller vill du bli distributör?

Skicka oss ett meddelande med formuläret, vi svarar gärna på eventuella frågor!

15% RABATT

på ditt första köp!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få en 15% rabattkod till vår webshop.